.

.

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Juhlapöytä

Niin on taas yhdet kauan odotetut ja paljon mielessä olleet juhlat tässä kodissa juhlittu onnistuneesti, kun lauantaina juhlittiin vanhemman pojan fifteenjuhlia!
Ja niinhän siinä taas kävi, että kamera oli koko juhlan ajan hyllysssä lukuunottamatta näitä muutamia kuvia, jotka nopsasti nappasin, kun tarjoilupöytä oli valmis.


Kameran unohtamisesta tai ehkä juuri siksi juhlat olivat oikein kivat! Talo oli täynnä ihania vieraita, sukulaisia ja ystäviä ja sää oli juuri sopiva juhlaan! Aurinko paistoi lähes koko ajan, mutta ei ollut lainkaan liian kuuma!


Herkulliset voileipäkakut olivat äitini käsialaa, muut tarjottavat olin tehnyt itse. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten sanotaan ja nämä tarjottavat olivat viimeistä silausta vaille valmiiksi suunniteltu jo hyvissä ajoin talvella. Itse päivän päätähti oli siis laatinut listan tarjottavista omien mieltymystensä mukaan.
Kaikki makeat tarjottavat olivat gluteenittomia, vain voileipäkakusta sekä makaronisalaatista ja patongista oli tehty sekä tavalliset että gluteenittomat versiot.
Keittiössä hääri ihana Kaisa, joten sain itse keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun!


Toiveena oli saada mansikkakermakakkua sekä Britatorttua!  Ihanat raikkaat marjat sopivat alkukesän juhliin erinomaisesti! Itse olen ihastunut näihin pensasmustikoihin ikihyviksi! Ison kokonsa vuoksi ne ovat näyttäviä koristeita!Salted Caramel Cake oli yksi kahvipöydän suosikeista raparperijuoman ohella!
Molemmat olivat kyllä omaankin suuhun oikein maukkaita! 


Macaronsit ovat juhlakalun kestosuosikkeja. Tällä kertaa täytteenä oli valkosuklaatäyte sekä mustikkatäyte! 

Niin paljon on tullut viime aikoina leivottua, että taidanpa antaa hetken ajan kulua ennen seuraavia leivonnaisia. Paitsi, että tietysti töihin paluun kunniaksi  vuoksi taidan ensi viikolla jotakin pientä työkavereille leipoa. 
Yleiskoneeni tosin vetelee viimeisiä, joten jos sinulla on vinkata jokin erittäin hyväksi havaittu sekä satoja leivontatunteja kestävä kone, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan!!

Ihanaa juhannusviikkoa sinulle!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!