.

.

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Adidassukat!

Puikoilla on viime päivinä ollut 7 veljestä lanka eri väreissä. Viimeksi puikoilta valmistui Adidas-sukat. Vaikka kirjoneuletta onkin mukava neuloa, on kuviosta jääneiden langanpätkien päättely kohtuullisen työlästä. Siitä huolimatta näitä oli todella kiva neuloa. Tällä hetkellä puikoilla onkin jo joululahjasukat, joista toinen valmistui muutama hetki sitten ja toinen luultavasti pikapuoliin.


Mustalla  langalla neulominen hämärässä iltavalaistuksessa on silmille kova rasitus, etenkin kun saatan olla pian ikänäön kanssa ongelmissa... Onneksi aika optikolle on jo varattu ja tähän ongelmaan on apua saatavilla, kunhan vaan henkinen puoli pysyy tässä vauhdissa mukana.


Adidaskuviolla varustetut villasukat on kudottu siis 7 veljestä langasta ja puikoilla no 3,5. Ohjeen sukkiin löysin täältä


Lomailen ensi viikon ja lomapäiville on suunnitteilla mukavaa puuhaa kotosalla sekä ehkä jo vähän jouluostoksia Tuurin "ostosparatiisissa". Lauantaina juhlitaan pienesti myös siipan pyöreitä, joten niiden järjestämisessä saan mukavasti aikani kulumaan. Suunnitelmat on jo hyvässä vauhdissa, mutta pientä viilausta vielä tarvitaan.

Joulusiivoustakin aloittelin tänään keittiön kaapeista, mutta inspiraatio tyrehtyi hyvin nopeasti ja osa kaapeista on edelleen pesemättä. Jospa asiaan tulisi muutos kuluvan viikon aikana.


Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Hanna

Ps. Jouluun on 36 yötä!!!

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat sukat! Meidän teini arvostaisi tuollaisia varmasti aika paljon enemmän kuin niitä perusraidallisia mitä meiltä löytyy :D Itselläni kun ei pysy puikot käsissä niin aina ihailen muiden neulomia <3

    VastaaPoista
  2. Eilen juuri katselin samaisten sukkien mallia. Joululahjaksi ajattelin tehdä kanssa tuollaiset. Näyttää kyllä niin kivoilta!

    Mukavaa uutta viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi tyttö haluais tälläiset mutta en taida osata tehdä :)

    VastaaPoista
  4. Ootko lopettanut blogin? Tykkäsin näitä lukea..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katariina!
      Aloitin opinnot vuosi sitten ja silloin blogille ei riittänyt enää aikaa. Haaveilen, että pystyisin taas puhaltaa blogin henkiin ja palaamaan tänne! ihanaa kevättä sinulle!

      Poista
  5. Ommuuten meikäläisen sukat! Ja aika törkiän hyvät notta hianot onkin!<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!