.

.

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Vielä on kesää jäljellä!!!

Vaikka olenkin lomaillut "vain" neljä viikkoa, tuntuu aivan kuin olisin ollut lomalla ainakin kaksi kuukautta. Siitä, kun suljin työpaikan oven takanani juuri loman koittaessa tuntuu olevan ikuisuus.
Kaikenlaista on ehditty touhuamaan ja levätäkin olen saanut aivan riittävästi, joten eikö sillon loma ole tehnyt tehtävänsä?!
Eilen lomani päättyi virallisesti, mutta saan nauttia vielä muutamasta vapaapäivästä ennen, kun taas töihin ihan oikeasti palaan. Huomenna pitäisi jo etsiä työhön liittyvät tykötarpeet ja se hyvään talteen laitettu eväskassi, jota en enää löydä mistään...


Viimeiset vapaapäivät nautitaan vielä kesän vapaudesta! Nukutaan pitkään, valvotaan myöhään, syödään hyvin ja illalla sään salliessa pakataan eväät ja lähdetään katsomaan auringonlaskua!
Huomiselle toivotaan auringon paistetta kirkkaan siniseltä taivaalta ja maataan koko päivä auringossa! Voisiko lomaansa enää paremmin päättää?


Vaikka loma loppuukin, ei se tarkoita sitä, että kesä loppuisi! Valoisat illat jatkuvat vielä pitkään ja muu perhe lomailee melkein hyvä pitkään. Lisäksi muutama kiva reissukin on vielä luvassa tälle kesälle, joten ei, ei kesä ole vielä ohitse!!!

Ihania kesäisiä päiviä sinulle!!!

Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!