.

.

lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kahvipöydän kruunaamaton kuningatar

Nuorempi poikamme oli lähes viikon mummolassa. Alkuun muutamaksi päiväksi suunniteltu lomailu venyikin evakkoretkeksi meidän sairastuttua. Niinpä poika sai kuin saikin pidennetyn loman niin rakkaassa mummolassa, jonne voisi omien sanojensa mukaan vaikka muuttaa asumaan ja käydä kotona vain näytillä aina silloin tällöin. 


Eilen saimme pojan kotiin tätinsä kyyditsemänä ja sen kunniaksi leivoin jokaisen kahvipöydän kruunamattoman kuningattaren, Britatortun ihanan anoppini luottoreseptillä, jolla torttu onnistuu joka kerta takkuvarmasti niin gluteenittomana kuin tavallisenakin.
Tällä kertaa tein tortun vehnäjauhoja käyttämällä.


Tällä kertaa täytteeksi vatkasin 2,5 dl Flora vispiä ja sekaan kippasin 250 g maitorahkaa. Makeudeksi tomu- ja vaniljasokeria. Tortun väliin rahkan kaveriksi laitoin RUNSAASTI tuoreita marjoja ja marjoja riitti myös koristeeksi. Pinnalle vielä ripaus tomusokeria ja niin oli tämä herkku valmis!

       


Kauniinpaa ja herkullisempaa kakkua saa kyllä hakea! Britatorttu kuuluu kyllä erottamattomasti kesään! Ja ihanaa tässä tortussa on se, että täytteitä voi vaihtaa kauden ja fiiliksen mukaan!


Tänään on luvassa odotettu treffi-ilta siipan kanssa. Edellisistä treffeistä on kulunut jo sen verran aikaan, etten edes muista milloin ja missä ollaan kaksin oltu. Minä kannatan ehdottomasti pariskuntien treffi-iltoja! Ihana päästä viettämään aikaa aivan kaksin, ilman häiriötekijöitä, jotka tässä tapauksessa ovat omat lapsemme 😊.Ihanaa lauantaiehtoota teille ja kivoja treffejä meille!!!

Hanna

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Britatorttu on kyllä ehdottomasti jokakesäinen kestosuosikki! Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Maiccu!

      Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!