.

.

lauantai 10. marraskuuta 2018

Vielä (ainakin) yksi viltti

Huomisen isänpäivän kakku on jo lähes valmiina jääkaapissa odottamassa viimeistä silausta. Koti on eilen siivottu ja tänään olen saanut nauttia vapaapäivästä. Kävin pikaisella kävelyllä lähimetsässä juuri ennen pimeää ja matkaan tarttui hyvin pieni kuusi, johon ripustin valonauhan ja nostin koko komeuden lipaston päälle. 


Joskus on jouluttanut jo ihan kunnolla näin marraskuun alkupuolella, mutta sitä tunnetta saa näköjään tävä vuonna vielä odottaa. Josko se joulufiilis ehtisi löytyä, onhan jouluun vielä 44 yötä!
Oman joululistani löysin jälleen spotifysta ja kyllä niihin lauluihin kiteytyy meidän perheen joulu!!!

Käsityörintamalla sattuu ja tapahtuu, vaikka elämässä muuten olisikin kohtalaisen tasaista. Sain juuri valmiiksi tilatun viltin, samanlaisen kuin itselleni tein (mani näet edellisessä postauksessa). Tähän vilttiin tilaaja valitsi vaalenapunaisen langan, joka olikin oikein hyvä valinta. Lanka oli juuri tullut uutuusvärinä Paapoon.  Alize Country-langan perään on monet kyselleet, joten sitä löydät täältä!!! 


Puikot on tässäkin viltissä olleet kokoa 20 ja silmukoita loin 43. Lankaa meni 10 kerää yhteensä!
Helmineuleena kudottuna vilttiin tulee kiva kohokuvio, joka omaa silmää miellyttää kovasti!
Tähän vilttiin riittää, kun osaa kutoa oikeaa ja nurjaa vuorotellen ja seuraavalla kerroksella taas päinvastoin! Ei kovin vaikeaa, eihän! Paksulla langalla valmista tulee nopeasti.


Lauantai-ilta jatkuu tästä sujuvasti lautapelin ja saunan merkeissä!
Ja huomenna juhlitaan isänpäivää.
Omalleni vien kynttilän haudalle...

Hanna

2 kommenttia:

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!