.

.

maanantai 21. toukokuuta 2018

Hemmottelua!

Kesälomani alkuun on enää neljä työpäivää ja alan jo päästä pikkuhiljaa lomatunnelmaan!
Tänä vuonna lomaan laskeutuminen on ollut hivenen kevyempää kuin vuosi sitten, enkä ole aivan lopen uupunut, vaikka jo ihan loman tarpeessa. Melko kevein mielin siis odotan viimeisiä työpäiviä ja perjantaina saan jättää työasiat mielestä yli neljäksi viikoksi!


Sain keväällä synttärilahjaksi lahjakortin kasvohoitoon Universal beautyiin ja tänään vihdoin pääsin nauttimaan tuosta lahjasta. 60 minuuttia silkkaa rentoutumista, rauhoittavaa musiikkia, hyviä tuoksuja ja taitava kosmetologi, joka todella osasi hemmottelun jalon taidon. Iho tuntuu nyt ihanan pehmeältä, virkeältä ja hoidetulta. Lisäksi onni osui kohdalleni, sillä paikalla oli myös opiskelija, jolta sain kaupanpäälle vielä käsihieronnan! Edellisestä kerrasta kasvohoidossa onkin kulunut jo reilusti yli kymmenen vuotta, joten tämä lahja tuli kyllä niin tarpeeseen ja jotain pientä tarttui mukaankin.!


Hemmottelua oli myös pikainen lounas siipan kanssa kaupungilla. Viime viikot ovat olleet niin kiireisiä meillä, että tuskin on ehditty juuri muuta kuin hei sanoa. Onneksi tahti vähän rauhoittuu molemmilla ja jospa sitä yhteistä kahdenkeskeistä aikaa ennättäisi viettää kunnolla lomien alettua.


Kun kerran hemmottelun makuun pääsin, poikkesin vielä Mestarinkukassa ennen bussiin kiirehtimistä. Pionia menin hakemaan ja pionin löysin. Valkoisen! Valkoista pionia ei minulla ennen ole ollutkaan leikkokukkana. 
Tämä kaunotar koristaa nyt olohuonetta. Toivotaan sille pitkää ikää! 


Viime kesänä tein uuden pionipenkin takapihalle ja sinne laitoin yhden valkoisen pionin. Sieltä se on jo noussut muiden lailla, vaikka myyjä varoittelikin, että juuri tuo valkoinen saattaa olla hiukan hankala kasvatettava. 
Kun kerran pioneista aloin kertomaan, niin kerrottakoon vielä, että yhdessä niistä on JO 5 nuppua!
Niiden avautumista maltan tuskin odottaa!!!   

Mukavaa viikkoa sinulle!
Hemmottele itseäsi, jos suinkin on mahdollista!

Hanna 

2 kommenttia:

 1. Ihana hemmottelupäivä ollut!
  Rakastan myös pioneja...viime kesänä istutin uusia ..ja tänä vuonna myös.
  Mutta ei ole nuppuja vielä...ehkä joskus. Hope ❤
  Siunausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemm ottelu tekee kyllä niin hyvää, varsinkin, edellisestä kerrasta on aivan liian kauan!
   Toivotaan sinulle paljon nuppuja ja aikanaan myös kukkia pioneihin, Helena!

   Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!