.

.

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Aamupäivä"lenkillä"

Tinalle heti alkuun TERVETULOA lukijaksi!!!

Koulut on taas alkanut ja arki palannut villin kesän jälkeen kuvioihin.
Toisaalta mä nautin kesän vapaudesta tulla ja mennä niinkuin haluaa, mutta toisaalta koulun tuoma rytmi elämiseen on kuitenkin odotettua.
Nyt siis nautitaan siitä rytmistä, sillä kohta meillä ei ole enää mitään rytmiä, kun vauva syntyy :)! Sitten ollaan taas hetken ihan rytmittömiä!

Tänään oli ihana ilma heti aamusta (ei liian kuuma) ja me lähdettiinkin pienelle aamu"lenkille" (minä lähinnä lyllersin). Mukaan lähti vapaita viettävä siippa, Pusku-koira sekä Ruuben, joka viettää vapaan herran elämää aina ensi syksyyn saakka, kunnes eskari kutsuu. Ollaan siis pitkällä "lomalla" molemmat ;)!

Koirilta pääsy kielletty ;)

Päädyttiin läheiselle hautausmaalle Ruubenin toiveesta. Siippa ja koira joutui jäämään kiviaidan toiselle puolelle, koska hautausmaalle ei koiria voinut viedä. Pusku tosin vähän uhmasi sääntöjä ja kurkkasi portista sisään ja merkkasi portinpielen.


Hautausmaata ympäröi aivan älyttömän upea kiviaita, jossa kasvaa jos jonkinlaista sammalta.
Houkuttelevan pehmeän näköinen.




Kiviaidan päällä kasvaa pieninpieni puu, joka oli jo marjojakin tehnyt.

Tänään tuli täyteen 33+0 raskausviikkoa ja synnytys lähenee. Parina viime yönä oon jo nähnyt siihen liittyviä unia. Mieli alkaa siis valmistautua tulevaan. Muutaman viikon päästä mulla on synnytystavan arviointi ja sitten tiedetään vauvan mahdollinen synttäripäivä, jänskää.
 Olo on ajoittain etenkin iltaisin suhteellisen tukala ja kiristävät vaatteet pitää vaihtaa vähemmän kiristäviin. Sairaalakassin pakkaaminenkin on kohta ajankohtaista, kunhan taas vaan muistais, mitä siellä pitikään olla mukana :)!

Pientä stressinpoikastakin tässä on vielä ennen vauvan syntymää, mutta siitäpä kerron tarkemmin muutaman päivän päästä.

by hanna





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!