.

.

lauantai 4. helmikuuta 2012

Paukkupakkasia ja pässin pökkimiä

Paukkuvat pakkaset on tainnut olla kiusaksi koko maassa. Mä niin vihaan kylmää!!! En tykkää yhtään näin kovista pakkasista. Inhoan kerrospukeutumista ja sitä, kun en vaan kertakaikkiaan tarkene mennä ulos. Just ja just pakolliset kauppareissut ja työmatkat pystyn suoriutumaan. Sais jo oikeesti loppua. Lapset hyppii seinille, kun eivät tarkene ulkoilla ja sisällä loppuu tekeminen.

Nyt ollaan tauti jo aikalailla selätetty ja kutakuinkin terveitä itse kukin. Vielä nenät vuotaa ja yskittää, mutta kuume on voitettu. Kaksi viikkoa tässä torpassa sairastettiin, huh huh. Tänään olin sairasloman jälkeen ekaa iltaa töissä ja sen kyllä tuntee nyt jaloissa, vaikka ei ollut edes mitenkään erityisen kiireinen ilta. Kyllä kunto äkkiä romahtaa tuollaisen sairastelun jäljiltä. Nyt vaan pikku hiljaa kohti uusia seikkaluja;)

Näillä pakkasilla pitää pitää isot ja pienet varpaat lämpiminä!!!


Isot vapaat toivoivat tälläiset tossu-sukat lyhyellä varrella ja paksusta langasta. Nämä siis Novitan Isoaveljeä ja puikot oli 6 Bamboot! Tosi nopsaan nämä puikoilta sain, kun lanka ja puikot oli paksut. Nämä pässin pökkimät on ollutkin sitten tosi kovassa käytössä heti ensi hetkistä lähtien.


Näissä pysyy varpaat varmasti lämpiminä!!!


Ja ne on taattua TIMPURI-laatua!!!

Lauhtuvia kelejä odotellessa!!!

by Hanna

3 kommenttia:

 1. Oi että, kyllä tuo TIMPURI-merkki on hieno! Ja sukat toki myös.

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat, voi kun osais tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Laura, tykkään kyllä itsekin!
  Alma/Anette, ei muuta kun harjoittelamaan!!!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!