.

.

tiistai 7. helmikuuta 2012

The talvipäivä

Tänään on ollut upea talvipäivä kera kovan pakkasen. Ikkunasta kun katsoo ulos, voisi luulla, että ilma alkaa olla jo ihanan keväinen, mutta kun työntää nenänsä ovesta ulos, onkin tosi kylmä, -20 astetta. Aamupäivä meni kivasti kirpparikierroksella, tosin mitään en taaskaan löytänyt. Liekkö vika minussa vai kirppareissa, mutta harvemmin sieltä mitään löydän. Mutta tykkään kyllä niitä kierrellä.


Koululaisille ja vähän meille vapaapäiväläisillekin tein nopsaan raikasta hedelmäsalaattia ison kulhollisen. Se teki kyllä kiitettävästi kauppansa ja huomiselle sitä jäi enää pikkuinen tippa.  Oon ylpeä mun pojista, kun ne urhoollisesti aina (yleensä) maistaa kaikkea uutta ja tällä kertaa papaijat oli pojille uusi tuttavuus ja molemmat tykkäs. Mä niin rakastan niitä ;), siis poikia ja papaijaa!!!


Daniel jaksoi koulupäivän jälkeen vielä jäädä pihaan hetkeksi tekemään osan lumitöistä ja vieläpä ihan vapaaehtoisesti. Reipas poika <3! Mä pääsin sitten Ruubenin kanssa vielä tekemään loput kolaushommat, vaikkakin tälläisen astmaatikon keuhkot ei oikein tykännyt tuosta kovasta pakkasesta.


Lumesta ja pakkasesta tykkää munkin puolesta meidän koiruus. Se rakastaa "sukeltamista" pehmeään lumeen ja oikein pyörii ja nauttii hangessa. Keppiä tykkää hakea, eikä millään haluaisi päästää kepistä irti, ainakaan ilman palkintoa.

Mä en luota tuohon nelijalkaiseen niin paljon, että pitäisin sitä vapaana pihassa. Se kun tykkää ihan kaikesta mikä liikkuu, u  telias kun on. Eikä mulla juurikaan ole siihen mitään auktoriteettia tuolla pihalla. Mutta kun siippa on ulkona nakkipaloja mukanaan, koiran voi pitää vapaana omassa pihassa. Ja se kyllä nauttii kun saa juosta vapaana. Ja saapahan vähän kuluttaa tuota loputonta energiaansa. Kun on kunnolla juossut hangessa, se onkin sitten loppupäivän kovin rauhallinen ;).


Nämä jääkukat vangitsin leikkimökin ikkunasta. Tosi kauniita!!! Onneksi ei mene enää kovin kauan ennenkun räystäistä alkaa vesi tippumaan ja kevään merkit alkaa näkymään! Hiihtämäänkin tekisi mieli, mutta odotellaan vielä vähän, että pakkanen laskee.

Tervetuloa uusille lukijoille! Vielä mahtuu mukaan!!!

by Hanna

5 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitit taas:) Koitetaan tareta, jookos♥

  VastaaPoista
 2. Meillä jo eilen tippui vesi räystäästä tuolta etelän puolelta, kesää enteilee myös yksi peipponen keltasirkkujen joukossa, toissapäivänä näin sen ekakerran ja en ollut uskoa silmiäni, tänään sitä sitten filmasin ja yhdessä vaarin kanssa tutkittiin kuvaa ja molemmat oltiin sitä mieltä, että peipponen se on. Lintukirjassa kerrotaan niitä joskus jäävän talveksi ruokintapaikoille. Kiitos taas mukavasta jutustelusta <3 äippä

  VastaaPoista
 3. Täällä tehtiin juur eilen hedelmä salaatti jääkiekkohallilta treeneistä palaileville ja kyllä maistui kaikkille:) Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kivitasku, ei auta muu, kun vetää vaan villahousuja jalkaan ja odottaa lämpimämpiä ilmoja.
  Äippä, että oikein peipposia!!! Teillä on siinä niin hyvä näyteikkuna, mistä voi lintuja bongailla ;)
  Memmi, Aurinkoista viikkoa myös sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Tästä onkin tosi mukava katsella kun linnut käy syömässä, kyllä sitä ruokaa kuluukin .... pari kertaa päivässä pitää käydä lisäämässä ruokaa "mökkiin" .... no liikuntaahan se vain on ja tuiki tarpeellista. t. äippä

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!