.

.

lauantai 28. tammikuuta 2012

kuumetta ja särkyä

Terveiset vaan täältä petin pohjalta. Meillä on sairastelut aloitettu jo viime viikon perjantaina, eikä vieläkään loppua näy. Ensin Daniel tuli kuumeeseen toissa perjantaina ja Camilla ja Ruuben sitten maanantaina. Kuume nousi lapsilla yli 40:een ja vei kyllä kaikki voimat. Muhun kuume nousi torstaina ja siippaan sitten eilen. En edes muista millon mulla olis ollut kuume melkein 39:ssä. Olo on ollut aivan järkyttävä. Jokapaikaa kolottaa ja vain hetkellisesti olo helpottuu kourallisella pilereitä (nyt on just se hetkellinen helpotus).

Huusholli on sen näköinen, ettei kukaan ole todellakaan jaksanut laittaa tikkua ristiin. Jääkaappikin olis jo huutanut tyhjyyttään ilma ihanaa naapuria, joka eilen soitti ja lupasi käydä kaupassa! Eipä meistä olisi siipan kanssa mihinkään eilen ollutkaan. Lapsetkin on lähes heitteillä. Onneksi osaavat jo ite ottaa jotain suuhunpantavaa.


Tässä on meidän tykötarpeet viime päivilta. Vaikka mitä pilleriä ottaa, ei kuume pysy hetkeä kauemmin alhaalla. Nyt alkaa kuitenkin Daniel ja Camilla olla kutakuinkin kunnossa, Ruubenille nousee aina vaan uudelleen kuume ja me nyt ei olla vielä läheskään kunnossa. Eli viikko meni Danielilla tämän taudin kanssa, oli koko viikon pois koulusta.

Jospa vaikka nämä sairastelut riittäis sitten koko kevääksi. 

Palaillaan, kunhan taas ollaan elävien kirjoissa!

Hanna

5 kommenttia:

 1. Kauhea tauti... Paranemista sinne!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti siellä ollaan paranemaan päin :)
  Mulla olisi sulle blogissani pikkuruinen haastekin ;)
  http://tervalantupa.blogspot.com/2012/02/sain-ensimmaisen-haasteen.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos Niina! Kyllä täällä pian aletaan olla entisessä kunnossa.
  ja kiitos haasteesta, pitääpä hetimiten mennä tiiraamaan, mikä se on ;)

  VastaaPoista
 4. Tulin tuolta Tervalan tuvan kautta kurkkimaan.
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!