.

.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Kevät on virallisesti täällä!!!


Meillä kevät alkaa virallisesti silloin, kun on niin lämmintä ja aurinkoista, että terassilla pystyy juomaan kahvit ilman, että sormet jäätyy! Tänä keväänä se päivä oli tänään!!! IHANATA!!!

 Piha tulvii, joka paikka on täynnä risuja ja männynkäpyjä, lumen alta paljastuu älyttömästi kaikkea rumaa ja likaista (mm. rakennusjätettä) ja tietää, että pihaa siivotessa kuluu päivä jos toinenkin, se ei haittaa, koska kevät on täällä!!Kevät on innostanut myös lapset muuttamaan ulos! Ihanaa, kun voi leikkiä ulkona illalla valoisaan aikaan, eikä tarvitse tulla pimeää sisälle pakoon. Tänään myös leikkimökki on kokenut kevään ihmeen. Ensimmäiset hiekkakakut on jo tehty ja osa astioista on siistissä järjestyksessä hyllyssä.Hiekkalelut on kotiutuneet kivasti hiekkikselle, eikä haittaa, vaikka lunta on vielä maassa.Tänään postipate toi ihanan pienen yllätyksen, nimittäin tämän pienen huovutetun rintakukan! Kiitos siitä!!


Hanna

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo talon muotoinen seinälokerikko!

    VastaaPoista
  2. Joo, mäkin tykkään. Se on pelastettu naapurista roskiinmenolta ja maalattu valkoiseksi. Kodin se löysi leikkimökin seinältä "astiakaappina"

    VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!