.

.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä!!!

Niinpä se pääsiäinen meni tänä vuonna lähinnä työpaikalla, mutta ehtihän sitä vähän kotonakin perheen ja ystävien kanssa aikaa viettämään. Ja pääsiäisen todellista sanomaa päästiin kuuntelemaan Arvokas 11-tapahtumaan.
 Lapset pääsivät virpomaan, kuopus vain meillä kotona sanoin ...pitsa sulle, palkka mulle... pukuna batman-asu, eli ei mitenkään perinteinen! Isoveli oli niinikään virpomassa ja uskaltautui virpomaan tuttaville ja naapureille, asuna Darth Wader! Esikoisen palkat ovat jemmassa hyvässä tallessa, edelleen jatkuvan karkkilakon vuoksi.

Virpomisoksat olikin ainut perinteinen juttu...

Aivan ihana aurinko helli tänä pääsiäisenä meitä kaikkia, tosin minä jouduin nauttimaan siitä ihanuudesta sisätiloissa, töissä... Toivottavasti aurinkoa ja lämpöä riittää vielä monelle päivälle ja viikolle, vaikka koko kesälle!!!


Piha odottaa vielä siivousta ja haravointia ja terassille saa tällä viikolla kantaa pöydän ja tuolit. Ehkäpä grillikausikin avataan tällä viikolla, onhan sentään vappuviikko.

Launataina saatiin nauttia naapureiden seurasta kuopuksen synttärikakun merkeissä. Olipa kiva kerrankin istua naapureiden kanssa ihan kiireettömästi kahvipöydässä ja vaihtaa kuulumisia.

Marsipaanikakku oli kokeiluversio ja suht hyvinhän se onnistuikin, vaikka en vieläkään ole marsipaanin kanssa kaveri.

Koko pääsiäisen kruunasi tämän päiväinen makkaranpaistoretki Lohijoelle ihanan ystäväperheen kanssa. Aivan liian harvoin ehtii näkemään ja viettämään aikaa huipputyyppien kanssa. Naurettiin taas niin, että poskilihakset oli kovilla. Samoin kovilla oli myös reisilihakset mönkijän peräkärryssä kyykkimisestä ja samaan hintaa saatiin myös mutanaamio! Harmi vaan, kun kamera jäi kotsaan... 

Siunattua viikkoa

Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi. Hyvä mieli tulee näistä jutuista :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa! Löysin myös sun blogin! Ihanaa luettavaa!!! Täytyy paneutua oikein ajan kanssa! Terkut Timille!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!