.

.

lauantai 4. elokuuta 2018

Kesäinen Yyteri

Kuten osa teistä tietääkin, meillä on jo muutamana vuonna ollut tapana käydä siipan kanssa asuntomessuilla ja siihen samaan ajankohtaan on yhdistetty pieni lomanen aivan kahden kesken. 
Tänä vuonnahan siis nuo asuntomessut ovat Porissa ja sinne suuntasimmekin heti miten messujen alkupäivinä. Messuista lupaan tehdä vielä ihan oman jutun, kunhan ennätän paneutua kuviin oikein ajan kanssa.


Tällä reissulla saatiin vierailla myös serkkuni perheen kodissa Raumalla ja viettää muutamat yhteiset ihanat hetket. Ei olisi millään malttanut illalla mennä nukkumaan, sillä niin paljon puhuttavaa meillä oli! Kierreltiin myös upeaa Rauman vanhaa kaupunkia ja pulahdettiin mereen illan kuluessa. Kiitos ihanista hetkistä Sanna ja perhe ❤️!


Messujen jälkeen suunnattiin Porin Yyterin dyyneille! Enpä olisi uskonut, että Suomesta löytyy jotain näin kaunista! Olenhan toki nähnyt lukuisia kuvia Yyteristä, mutta omin silmin nähtynä paikka oli sanoinkuvaamaton. 


Niin hienoa hiekkaa, pitkä rantaviiva ja niin leppoisa tunnelma! Vaikka helteisellä rannalla oli satoja muitakin kesänviettäjiä, ei ihmispaljous haitannut lainkaan. Pyyhkeet levitettiin pehmeälle rantahiekalle ja vain nautittiin! Vajaan vuorokauden vierailu Yyterissä tuntui viikolta etelässä. Niin hyvin siellä pääsi lepäämään ja nauttimaan olostaan.


  Ilta-aurinko antoi meille parastaan ja sitä olisi voinut ihastella pidempäänkin. Pitkin rantaviivaa kuljettiin paljan jaloin, merta ja dyynejä ihastellen. Muistojen lisäksi talteen jäi myös lukuisia kuvia, joista muutamasta olisi tarkoitus teettää olohuoneen seinälle kollaasi!


Länsirannikko on meille vähän vieraampaa aluetta tästä rakkaasta ja niin kauniista kotimaasta. Kunpa joku kesä päästäisiin palaamaan noihin ihaniin maisemiin ja lisäksi voitaisiin tutustua enemmän tuohon kauniiseen rannikkoon.


Yhteinen aika siipan kanssa on aina kallisarvoista ja näin upeissa maisemissa se saa lisäksi vielä kultareunukset! Ilman isovanhempia ei tämä(kään) reissu olisi ollut mahdollinen. Olemmekin niin kiitollisia Mummille ja Vaarille, että ottavat lapsia luokseen, jotta meillä aikuisilla on välillä aikaa vain ja ainoastaan toisillemme. Kiitos siis vielä Mummi ja Vaari ❤️! Olette kultakimpaleita!

HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!