.

.

torstai 5. huhtikuuta 2018

Ommellen

Ja niin tuli ja meni pääsiäinenkin ja jälleen ollaan arjen syrjässä kiinni!
Ihana pääsiäinen olikin ja vaikka olinkin vain kolme päivää vapaalla, tuntui töihin palatessa kuin olisi ollut kokonaisen viikon poissa. Hyvin siis sai taas pään nollattua ja mielen virkistettyä!


Vapailla sain myös valmiiksi kuopukselle legginssit ja puseron, jotka puolivalmiina odottivat sopivaa hetkeä valmistuakseen. Pääväri on jälleen talvitrikoota marjapuuron sävyssä ja harmaat puputehosteet jämiä tekemästäni tunikasta!
Väriyhdistelmä saattaa olla kyllä hiukan kyseenalainen, sillä ainakin siippani mielestä Suomen vankiloissa vangeilla on juurikin tuon väriset vaatteet... tiedä häntä, kun en ole liiemmin vankiloissa vieraillut.

Polvipaikkalegginssit on kyllä aivan ylisöpöt ja niihin ihastui myös poika, joka toivoi pääsevänsä äidin mukana kangaskauppaan valitsemaan itselleen myös kankaat polvipaikkahousuihin.
Tänne (klik) suuntaammekin sopivan hetken koittaessa.
Ihastuin näissä housuissa itse myös pitkiin resoreihin!


Ihan ei kohdannut minun ajatukset kankaan riittävyydestä ja kankaan todellisesta määrästä ja siksi myös puseron hihat saivat omat tehosteensa puputrikoosta. Mutta jos ei kerro sitä kenellekään, tuskin kukaan edes hoksaa, että siinä kohtaa hihoja kangas loppui kesken.


Paapiin kaavakirja lapsille-kirjasta on kaavat myös tähän settiin ja oli kyllä ihana ommella, kun palaset natsaavat juuri niin kuin pitää! Aiemmin en ole juuri kaavoja käyttänyt vaan vähän sinnepäin leikannut valmista vaatetta apuna käyttäen ja silloinhan palat eivät ole olleetkaan millilleen vaan enemmänkin suunnilleen. Kelpo hankita siis oli tuo kirja!

Saumuri ja ompelukone on siis jälleen nostettu keittiön pöydälle ja jotain muutakin valmistui tämän setin jälkeen. Vilahduksen siitä ovat ehkä jotkut nähneet Instagramin Storyssa tai kuopuksen päiväkodissa ;)! Ehkäpä pian saan senkin kuvattua teille.


Kuopus on asuunsa enemmän kuin tyytyväinen, kuten kuvasta näkyy. Ja näkyy muuten myös nauttivan roolistaan mallina! 

Inspiroivaa loppuviikkoa sinulle!

Hanna

8 kommenttia:

  1. Ihana tämäkin setti ❤ Tuo pupukangas on kyllä ihan ylisöpöä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Siitä voisi kyllä ommella vielä vaikka mitä. Niin ihania kankaita on mun suosikki kangaskauppa pullollaan, että ihan on vaikeuksia päättää mitä niistä haluaa ja mitä niistä tekisi!

      Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!