.

.

perjantai 8. joulukuuta 2017

Hempeät villasukat

Perinteisesti joulun alla riittää tekemistä ja touhua. Nautin niin kovin, kun saan leipoa ja laittaa joulua valmiiksi ja  pakastin täyttyy niistä herkuista, joita meillä aina jouluna nautitaan.
Mitään kovin pakollista ei enää olekaan tehtävänä, sillä oikeastaan kaikki, mitä voi etukäteen valmistaa ja pakastaa, on jo tehty.  Toisaalta ihan hyväkin, että kaikki mahdollinen on tehty, sillä minulla on vain kolme vapaapäivää ennen joulun pyhiä.


Myös puikot ovat pitäneet kiireisenä, sillä yhtä ja toista on tullut valmiiksi! Jotain vasta valmistunutta
päätyy pakettiin ja jotakin paketoi joku muu kuin minä. Tykkään niin rauhoittua illalla sohvalla istuen ja kutoa ainakin muutaman rivin. Vähän hitaasti käsityöt välillä etenee, mutta pääasia on kuitenkin, että tekeminen on mielekästä ja inspiraatiota riittää!

   

Kuvan sukat ovat menossa jonkun muun pakettiin. Sain ne valmiiksi jo jokin aika sitten. Samalla mallilla olen tehnyt sukat aiemminkin ja nämähän on niin romanttisen hempeät. Kun seuraavan kerran olen sopivaa mallia vailla, taidan tehdä itsellenikin samanlaiset!


Lankana sukissa on vaalean harmaa (047) Novitan 7 veljestä ja puikot bambua no 3,5. Ohje on joku vuosi sitten ilmestyneestä Novitan sukkalehdestä.

Nyt on pakottava tarve tehdä muutama rivi tekeillä olevaan kuopuksen neuletakkiin ja 
toivoa, että saan senkin vielä joskus valmiiksi, jouluksi se ei kuitenkaan ennätä mitenkään. Usein vaan ilmaantuu jotain muuta akuutinpaa ja
välitöntä tehtävää ja silloin tuo neule on jäänyt odottamaan vuoroaan. 

Joulundotuksen täyttämää viikonloppua sinulle!

Niin ja muuten

J O U L U U N  O N 

16 Y Ö T Ä ! ! !

Hanna

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanat sukat! Ihanaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tunnelmallista joulun odotusta myös teille 🎄

   Poista
 2. Kauniit nuo sukat harmaankin värisenä! Olen itsekkin tehnyt samalla mallilla yhdet sukat luonnonvalkoisena ja sain inspiraation silloin täältä sinulta kun aiemmin tein nämä pitsisukat. Ihailen aina kauniita käsitöitäsi! Oikein hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!
  Tv; Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kauniista sanoistasi! Ihanaa, että olet saanut inspiraation lukemalla blogiani! Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

   Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!