.

.

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Suut makeaksi!

Talo on jälleen täynnä tohinaa, kun reissusta palanneet lapset täyttävät
kodin äänillä ja touhulla.
Säpinää tähän päivään toi myös synttärivieraat, joille tarjottiin kahvia ja
kastettavaa sankarin makumieltymysten mukaan!


Lapset saavat synttäreillensä kukin vuorollaan valita mitä
tarjottavaa teen kahvipöytään. Melkoisia kulinaristeljahan nuo
jo ovat ja osaavat minusta melko kivasti valita vähän erilaisia
juttuja. Ei siinä äitiä paljon tarvita, kun jo menu on valmiina.


Tänään Daniel halusi tarjota vieraille kinkkuvoileipäkakkua,
britatorttua ja macaronleivoksia.
Voileipäkakkua tein tietysti kahdenlaista, gluteenitonta sekä tavallista, mutta
muut tein kaikille sopiviksi!
Macaronsit ja britatortun tein puolivalmiiksi pakkaseen jo alkuviikosta
ja tälle päivälle jäi vain niiden täyttö. Voileipäkakun taas tein eilen
tekeytymään jääkaappiin ja koristelin tänään.
Kuvaan ei kuitenkaan ehtinyt muut kuin macaronsit...

Nyt on vatsat täynnä herkkuja hetkeksi aikaa!
Mitään makeaa ei kyllä tee mieli ihan heti!

Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

Hanna

8 kommenttia:

  1. Vau, olet kyllä taitava<3

    VastaaPoista
  2. Se Britatortun rahkajuttu oli kyllä ihan huippu.👏

    VastaaPoista
  3. Hei Hanna. Sun blogi on kyllä ihana, päivien piristys ja mielellän aina sun postsukset luen :) olisko sulla näitten macarons leivosten ohje jossain linkissä niin voisin koittaa myös leipoa :)

    VastaaPoista
  4. Hei Anniina ja kiitos ihanasta palautteesta!!! Ihana kirjoitella, kun tietää että siellä on teitä joita nämä höpinät ilahduttaa!!! Macaron-leivosten ohjeen olen ottanut ihastuttavasta Mansikkamäki blogista, http://ebetys.blogspot.fi/2012/10/macaron-ohje.html !!! Suosittelen kokeilemaan ja harjoittelemaan!!! Kunhan jujun hoksaa, niin varmasti onnistuu. Sanoisin, että juju on valkuaisvaahdon oikeassa "paksuudessa", munien lämpötilassa ja leivosten lepoajassa ennen paistoa!!! Onnea yritykseen!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!