.

.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Pumpulin pehmoista

Käytiin ennen joulua vähän isommassa kaupungissa joululahjaostoksilla ja samalla hoitamassa vähän parisuhdetta. Lapset sai samalla viettää mukavaa aikaa mummin ja vaarin luona. Eli kaksin oltiin liikkeellä.
Näin yhdessä (en enää muista missä) liikkeessä todella kauniin ja niin pehmoisen kaulaliinan ja olin vähällä sen ostaakin, mutta vilkaisu hintalappuun sai mut järkiini ja sillä kertaa kaulaliina jäi sinne.

Katsoin kuitenkin hiukan mallia liinasta ja hain langat sekä tarpeeksi paksut puikot kaupasta ja tylysti tein itselleni kopion kyseisestä liinasta!


Tykkään, että kaula pitää olla talvella hyvin suojattu ja jos kaula on paljaana, palelen aivan älyttömästi. Niinpä tein tästä liinasta tarpeeksi leveän, että sen saa kivasti jopa poskien peitoksi. Ja pitkäkin sen pitää olla, jotta sen saa tarpeeksi monta kertaa kaulan ympäri. Ja vielä yksi kriteeri liinalla on: se EI saa kutittaa!!!
Tässä liinassa käytin lankana Novitan Jennikaa ja puikot oli Bamboot (tietenkin) ja numeroa 4,5! Lanka on just sopivan pumpulin pehmoista!!! Tästä tuli siis sittenkin perempi kuin siitä kalliista kaupan huivista! Ja tämä on itse tehty ja sitä koristaa ihan oma merkki ;)


Hanna

2 kommenttia:

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!