.

.

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lights on 2014-projekti

Mainitsin tässä jo jokin aika sitten, että olen päässyt mukaan erääseen projektiin, josta en silloin vielä voinut juurikaan kertoa.
Omalta osaltani projektin haastavin osa on nyt ohitse ja haluan siitä jotain 
teille jakaa!

Minua siis pyydettiin mukaan Lights on 2014, V.A.L.O.-ei orjuudelle-projektiin, jonka tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja nykypäivän orjuudesta. 
27 samanlaista ja tyhjää valaisinkehikkoa kuvastaa niitä maailman tämän hetkistä 27 miljoonaa ihmiskaupan uhria. 27 valaisinta saavat siis aivan uuden elämän, kun joukko erialojen toimijoita tuunaavat kukin oman kehikkonsa. 7.12 alkaa siis huutonetissä huutokauppa ja 13.12.2014 Lucian päivänä valmiit teokset 
huutokaupataan! Teoksista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan V.A.L.O.-ei orjuudelle ry:n ennaltaehkäisevään ja tiedottavaan työhön!
Olen siis melko etuoikeutettu, kun saan olla mukana tässä. Olen myös melko kovassa seurassa, sillä muut tuunaajat ovat uskomattoman lahjakkaita kädentaitajia!
Ehdottomasti kannattaa pysyä kuulolla ja seurata tilanteen kehittymistä ja teoksien paljastumista sosiaalisessa mediassa Lights on-face booksivuilla, instassa #lightsonprojekti #eiorjuudelle #lightson2014 #valo sekä Lights on-nettisivuilla!


Tässä alkuperäinen kehikko, vielä ilman mitään tuunausta!


Omalle kehikolleni suhautin hetimiten mattavalkoisen kuorrutteen! 
Erottuu siten paremmin ne, mitä siihen kiinnitin...

Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!