.

.

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen nimipäivä

Mulla sattuu niin kivasti, että nimpparit on melkein peräkkäin, kaikki kolme, näin heinäkuussa! Tänä vuonna vaan kävi niin, että olin ihan unohtanut koko nimpparit, tosin eipä meillä niitä sen kummemmin juhlita. Todellisuuteen heräsin vasta aamupäivällä, kun fb:ssä sain nimpparionnittelut ;)!

Nimpparit on kuitenkin hyvä syy leipoa jotain hyvää! Tänään kokeilin britatorttua. Maku oli mitä parhain, mutta ulkonäkö ei oikein tyydyttänyt mun silmää. Mutta eipä se menoa haitannut, kakku on nyt jo melkein tuhottu.


Sainpa iltateelle seuraa, kun lapsuudenystävä oli töiden merkeissä ohikulkumatkalla ja poikkesi käymään.
Näillä leveyksillä ei juurikaan kukaan ole koskaan ohikulkumatkalla, joten tämä oli ihana poikkeus!
Olipa kiva rupatella pitkästä aikaa oikein kunnolla. Puheenaiheet oli kuulumisien lisäksi lähinnä raskauksissa ja synnytyksissä sekä lapsissa, yllätys yllätys :).

Pesänrakennus on edelleen kovassa vauhdissa, vaikka vauvan sänkyä en vielä ole sisälle tuonut (vaikka siippa sitä on jo ehdottanutkin). Vauvapyykkiä olen innoissani pessyt ja hiukan jo makkarin mööpelit on vaihtanut paikkaa.


Siipan yöpöytänä toimineita vanhoja laatikoita tarvittiin mualla, joten niiden tilalle vaihdoin oman yöpöytäni ja itselleni toin muutaman rottinkilaatikon toimittamaan yöpöydän virkaa. Hyvin toimii!!! Pääasia on, että yöllä voi tarkistaa helposti mitä kello näyttää ja että Renniet on käden ulottuvilla, myös yöllä ;).


Tässä vielä mallia masusta! Rv 29+3. 

Nyt operaatio vauvan vaatteiden silitys saa alkaa. Mikäpä sen mukavempaa näin lauantai-iltana.

by hanna

3 kommenttia:

 1. Onnittelut nimppareista!Mikä ihana "syy" leipomiseen :).
  Vallan on ihana tuo vattakin <3.
  Täälä tuun sua 6vkoa jäljessä ja pulliana tietenki ;).

  Onnellista odotusta ja hyvää vointia <3

  VastaaPoista
 2. Herkullinen kakku varmasti:) Kiva yöpöytäratkaisu! Ja tuo masu -IHANA♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!