.

.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tänään...

on mun synttäripäivä. Päivä ei juurikaan erottunut muista päivistä, paitsi että töissä herkuteltiin lime-valkosuklaakakulla ja kotona töiden jälkeen odotti ihana pieni ja kaunis lahja, jonka siippa oli hankkinut Camillan ehdotuksia kuunnellen! 

Mä niin tykkään Pentikin Vaniljasta!!!


Viime kesänä ihastuin vaaleanpunaisiin Pelargonioihin! Ne koristivatkin pihaa pitkään ja syksyllä nostin ne varastoon talviunille. Nyt muutama viikko sitten kävin leikkaamassa pienet vihreät alut niistä ja laitoin ne veteen. Osa niistä kuoli, mutta kaksi sain pysymään vihreinä ;)! Tänään sitten istutin ne pikkuruiset alut multaan ja toivon, että niistä kasvaa vielä yhtä kauniit kuin niiden "äideistä"!


Lähes kaikki mun äiti ja tädit (äidin ja isän puolelta) on melkoisia hortonomeja ja saavat kasvamaan ihan mitä haluavat. (Ja tätejä mulla on paljon)!!! Mua luodessaan Taivaan Isä kuitenkin unohti laittaa mulle sen multasormen. Vähän epäreilua. Nimittäin mä saan hengiltä lähestulkoon kaiken.


Mutta mikäpä mua estää yrittämästä... Intoa olis enemmän kun taitoa, mutta onneksi aina voi kysyä neuvoa ja yrittää uudelleen, uudelleen, uudelleen, uudelleen ja taas uudelleen... Näitä pienokaisia täällä nyt vaalitaan ja paraatipaikalle ne pääsivät. Jos se aurinko vielä saapuisi näitä hellimään valolla ja lämmöllä! Sitä odotellessa!!!

Huomenna lähdetään pariksi päiväksi paratiisiin ;)! 

by hanna

4 kommenttia:

 1. No kuulehan tyttöseni, eihän sinun käsiisi mahdu kaiken maailman peukaloita. Niitähän on jo niiiiiin monta <3 ;)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut sinulle Hanna!Aurinkoista kevään jatkoa ja "annetaan kaikkien kukkien kukkia". Kiitos vielä lahjastanne, se oli hyvällä maulla valittu, minulle sopiva.Siunausta ja terkkuja!
  Eija 50v

  VastaaPoista
 3. Olishan tähän käteen vielä yksi peukku sopinut, etenkin se vihreä:)

  Eija: Olepa hyvä vaan ja kiva, jos se on mieleinen! Oli aivan sun näköinen;)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!