.

.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Sweet Home

Olen viime päivinä tullut siihen tulokseen, että oma koti on maailman paras paikka!!! Vaikka nykyään kuljenkin pääasiassa vain kodin ja työpaikan väliä, eikä sen kauemmaksi tule lähdettyä, niin oma koti on silti niiiin ihana paikka.


Kodin pitää olla kodikas ja sellainen, että siellä itse parhaiten viihtyy. Kotona saa nauraa, itkeä, riemuita ja olla kiukkuinen. Kotiin on kiva kutsua vieraita ja kotona on ihana olla joskus vaan ihan hissunkissun. Kodin pitää olla asukkaidensa näköinen. Sweet Home<3! Meillä on juuri sellainen!

Mulla on nyt kevään tullen tullut vaaleanpunainen kausi. Jokapaikkaan pitää saada edes pikkuinen ripaus tuota ihanaa ja hempeää väriä. Sain tässä jokuaika sitten rakkaalta ystävältä lahjaksi kauniit kynttilänjalat. Ne löysi oman paikkansa olkkarin senkin päältä. Ja mitäs muutakaan niihin laittaisi, kun hempeän vaalean punaiset kynttilät!


Blogini täytty tässä viikko sitten vuoden. Jipii!!! Kiitos teille kaikille lukijoille ja vierailijoille tästä vuodesta! Ilman teitä tätä olisi aika turhaa kirjoitella. Uusi vuosi siis pyörähti käyntiin ja ehkäpä jotain yllätyksiäkin se tuo mukanaan ;), niistä kerron vähän myöhemmin!

by hanna

Ps. Joku kyseli tässä jokuaika sitten, että mistä tilasin TIMPURI-merkit, Ne on tilattu TÄÄLTÄ!! Tilauksen toimitus kesti yllättävän kauan, mutta oli ne kyllä odottamisen arvoiset! Tuolla voit siis itse suunnitella juuri oman näköisen merkin ja tilata niitä sitten niin paljon, kun tarvitset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!