.

.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Vielä on lomaa jäljellä!!!

Tämä viimeinen lomaviikonloppu on mennyt hurjan nopeasti. Eilinen päivä meni ulkona kivikoita kitkien. Kitkeminen ei todellakaan ole lempipuuhaani, mutta olipa ihanaa saada kivikkoryhmät siistiksi (ja reidet kyykkimisestä kipeiksi). 
Samalla istutin muutaman vaaleanpunaisen belargonin isoihin ruukkuihin lobelian seuraksi. Belargonioihin ihastuin eilen paikallisessa puutarhamyymälässä. Niitä oli aivan pakko muutama hankkia ja vieläkin tekisi mieli muutama käydä hakemassa, mutta samalla pitäisi mennä ruukkuja ostamaan lisää...

Tässä yksi siistitty kiviryhmä

Kaunistakin kauniimmat vaaleanpunaiset belargoniat

Tähän viikonloppuun kuuluu myös juhlia. Yhdet 90-vuotispäivät, yhdet rippijuhlat ja
 yhdet fifteen-juhlat (vastaa rippijuhlia). Rippi- ja fifteenjuhliin olen leiponut kakkuja ja 
mokkapaloja. Kakut ehtivät juhliin, ennen kun ehdin kaivaa kameran esille, mutta mokkapaloista ehdin napata muutaman kuvan.Valmiit tuotokset pääsevät tarjolle huomenna.

Ja jälki keittiössä oli tämän näköistä...

Tänään fifteenjuhlissa meillä oli aivan upea hetki naisporukassa. Meitä oli pienessä tilassa noin kymmenen eri-ikäistä naista. Me nuoremmat kuunneltiin korva tarkkana vanhempien naisten elämänkulkua; onnen hetkiä, luopumisen tuskaa, hupaisia sattumuksia ja viisauksia. Hetki oli niin lämminhenkinen ja upea, että sen olisi suonut kestävän pidempäänkin. Nauroimme niin, että vedet tuli silmistä ja pissa oli tulla housuun ja muutaman hetken päästä olimme taas aivan vakavina vaikeiden asioiden keskellä. Kuinka arvokkaita nämä hetket ovatkaan!  
On todellakin onni omistaa tuonkaltaisia ystäviä ja tuttavia!!!
 Kiitos Taivaan Isälle heistä jokaisesta!


Ilta-auringossa paistattelua!!!


Ihanaa ja rakkaudentäyteistä viikonloppua kaikille!!!
Hanna

3 kommenttia:

 1. Veit sanat suustani tuosta juhlahetkestä! Oli kyllä jotenkin erityisen lämminhenkinen tunnelma, niinku oltais oltu samaa perhettä. Hymyilyttää vieläkin :)
  Ja kiitos tuosta keittiön "sotku kuvasta", näitä lisää! ;D

  VastaaPoista
 2. Noita sotkukuvia meillä vois ottaa ihan työkseen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kivikkoryhmä! Oispa oma piha, vaikka vaan pelkkiä rikkaruohoja kasvava :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!