Hirveen hyvä, kaikille
mieluinen välipalaherkku on itse tehty Siemennäkkäri!
Näkkäri on gluteeniton ja maidoton ja lisäksi
ihan hirmu nopea ja helppo tehdä!
Näitä ohjeita löytyy netistä varmasti yhtä monta kuin on lukijaakin,
mutta tässä on yksi hyväksi havaittu!
Älä säikähdä taikinan löysyyttä, sen kuuluukin olla juuri sellaista!
Oman ohjeeni olen saannut työkaveriltani. Melkein samanlainen löytyy myös
näkkärissä tarvittavan maissijauhopussin kyljestä!
Itse olen ihastunut korviani myöten kaikenmaailman siemeniin ja tässä niitä on oikein
desikaupalla!
Palasista voi leikata haluamansa kokoisia paloja. Isommat menevät perinteisen näkkärin tapaan ja pienet kolmioiksi leikatut vaikka hyvän levitteen kanssa illanistujaisissa tai
salaatin kaverina!
Yksi huono puoli näissä on, nimittäin ne loppuvat yllättävän nopeasti!
Hanna
Tuo siemennäkkäri näyttää niin hyvältä ja varmaan maistuukin, jotta täytyypä kokeilla!
VastaaPoistaKokeile Raija ehdottomasti! Minäkin jouduin tekemään tällä viikolla kaksi erää, kun loppui keseken!
PoistaTämä on HYVÄÄ!!! Minkäkin sain ohjeen työkaveriltani, juuri sen maissijauhopussin kyljessä olevan ja olen ihan rakastunut :) Maistuu hyvältä ja todellakin, häviää yllättäen ;) Onneksi on nopea ja helppo tehdä lisää! Mukavaa loppuviikkoa!
VastaaPoistaJuuri näin Nina! Onneksi on hyvin nopea tehdä lisää. Vain paistamista joutuu hiukan odottelemaan!
Poista