Koko perheen silmäterä, ihana pikkuneiti
täytti viime viikolla kaksi vuotta!
Omasta mielestään hän on ollut kaksi vuotta jo pitkään, siitä
asti, kun oppi sanomaan kaksi...
Pienet juhlat järjestettiin oman lähiperheen kanssa perjantaina!
Tupa oli jälleen täynnä väkeä ja tunnelma oli lämmin!
Hilla-neiti oli kovasti ihmeissään, kun hänelle laulettiin ja
annettiin lahjoja. Kynttilätkin puhalsi kakusta onnistuneesti jo ennen
kuin ne ehti kunnolla syttyäkään.
Yllättäen kakusta ei tullutkaan pinkkiä, vaikka ihan loppumetreille niin ajattelinkin.
Siitä tuli taivaan sininen, jossa linnut kaartaa taivaan kannella.
Siippa kysyi, että miten tämä liittyy 2-vuotiaaseen... No ei ehkä mitenkään,
mutta itse ihastuin noihin lintuihin, joten pakko niitä oli laittaa, kun
tuollaisen muotin löysin.
Kakun täytteenä oli mangotäyte:
3 dl floravispiä
200 g mangotuorejuustoa
1 prk mangoviipaleita (jotka soseutin)
himppusen sokeria
5 liivatelehteä
tilkka sitruunamehua
Pohjana 5 munan kakkupohja, jonka paistoin pellillä. Pyöreän muodon saa, kun vuoraa
sopivan muotoisen astian kelmulla, leikkaa sopivat kiekot ja täyttää kakun tavallaan nurinpäin. Kippaa kakku tarjoilualustalle mieluiten seuraavana päivänä, jotta täyte on ehtinyt hyytyä.
Pinkkiä sen sijaan tuli suklaakuppikakkujen täytteeseen, joka oli muuten aivan
valtavan hyvää!!! Eikä noissa kuppukakuissakaan valittamista ollut!
Kerrankin tarjottavavien määrä oli just eikä melkein!
Mikään ei loppunut kesken eikä mitään jäänyt kamalasti!
Karkkia en tarjonnut lainkaan, koska sankari olisi syönyt niitä itsensä kipeäksi,
sen sijaan laitoin dipattavia kasviksia. Ne teki kyllä yhtä hyvin kauppansa kuin karkit!!!
Cupcake-tarjottimen sain siskontytöltä lainaan! Se on niin ihana, että raaskinkohan
palauttaa sitä ollenkaan...
Kinkkurullien ohje löytyy TÄÄLTÄ; KLIK!
SUKLAA CUPCAKE (gluteeniton) n. 22 kpl
3 munaa
2,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
1 dl kermaviiliä
2 rkl kahvia
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
100 g suklaata
täyte:
60 g voita
200 g philadelphia tuorejuustoa
5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
160 g valkosuklaata
Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita keskenään sulatettu voi, kahvi ja kermaviili.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi
sulatettu suklaa. Jaa taikina cupcakevuokiin ja paista uunissa 175 asteessa 20 minuuttia.
Itse laitoin paperiset vuuat metalliseen muffinssivuokaa, jotta ne ei leviä.
Anna kuppikakkujen jäähtyä ja tee täyte.
Sekoita keskenään pehmeä voi, tuorejuusto ja sokerit. Lisää lopuksi sulatettu valkosuklaa ja
sekoita tasaiseksi. Värjää halutessasi! Pursota cupcaket ja koristele mielesi mukaan!
Ohje löytyi jostain netin ihmeellisestä maailmasta, enkä enää kuollaksenikaan
muista mistä. Hiukan ohjetta muunsin oman mielen mukaiseksi.
Synttäritunnelmista saadaan vielä vähän nauttia, kun juhlavalot jäi
lasten toivomuksesta kattoon.
Seuraavia lastenjuhlia saadaankin nyt odotella hiukan pidempään. Mikä ei
sinänsä ole kovin kamalaa, ehtiipähän kehitellä taas jotain uutta
siihen mennessä!
Iloista viikkoa sinulle!!!
Hanna
Paljon onnea pienokaiselle <3
VastaaPoistaMuistan kun ilmoitit,että pieni prinsessainen oli syntynyt ja ite vielä isolla pallovattalla oottelin meijän tulokasta :)
Ihanilta näyttää teijän 2vee kemut! Niin herkulliselta!
Täytyy itekkin ihan kohta alkaa suunnittelu puuhiin :)
Huippu puuhaa!
Kiitos Kikke!
VastaaPoistaAjatella, että noiden vauvojen syntymästä on jo niin kauan! Meillä tämä neiti taitaa olla aina vaan perheen vauva, vaikka kasvaisi kuinka isoksi.
Juhlasuunnittelut on vaan niin mukavia! Mielenkiinnolla odotan teidän juhlia! Jos vaikka saisi uusia reseptejä kokeiltavaksi!