.

.

torstai 7. kesäkuuta 2018

Juhlia tulossa...

Näistä muutaman viime päivän säistä on tullut elävästi mieleen viime kesän viileät viimat.
 Vaikka kuivuutta kestikin melko kauan ja luonto kaipasi vettä ja taukoa helteiltä ihan kunnolla, tuntuu nämä 7 asteen kesäkelit ja kylmät tuulet luissa ja ytimissä. 
Aamulla oli pakko laittaa takkaan tulet ja juuri vedin villasukat jalkaan, sillä varpaat olivat aivan jäässä.


Ulos ei tosiaan ole juuri tehnyt mieli mennä, mutta onhan sitä tässä sisälläkin ollut ihan mukavasti puuhaa, sillä meillä juhlitaan reilun viikon kuluttua vanhimman pojan fifteenjuhlia. Fifteenleiri ja -juhlat vastaavat siis rippileiriä ja -juhlia, ilman konfirmaatiota. Täältä klik, löydät lisää infoa leiristä ja esikoisen juhlista löydät postauksen täältä!


Yhdet juhlat jo järjestäneenä osaa hieman paremmin ajatella kokonaisuutta ja sitä miten juhlat kannattaa järjestää. Minkä voi jättää tekemättä ja mitä ehdottomasti kannattaa tehdä. Lisäksi ikuisena lista-ihmisenä voin aina muistin pettäessä tarkistaa muistiinpanoistani kaiken oleellisen. 
Tälläkin kertaa itse päivän päätähti on saanut suunnitella tarjottavat mielensä mukaan äidin hieman luodessa suuntaviivoja ja budjettia. On ihana nähdä omissa lapsissa se, kuinka jokaisella on oma makunsa näissä juhlapöydän tarjoiluissakin, kuten kaikessa muussakin. Ja tietenkin sitä haluaa täyttää toiveita aina mahdollisuuksien mukaan nuoren tärkeänä päivänä. Tälläkään kertaa ei tarvinnut kovinkaan paljon puuttua ideoihin vaan vieraille tarjotaan sankarin näköiset tarjoilut. 


Alun alkaen minun ei pitänyt mitään suursiivouksia näiden juhlien takia tehdä, mutta
koska meillä sairastettiin alkuviikosta vatsatautia ja nukuin käytänössä puolitoista vuorokautta keräten voimia ja tervehtyen, olikin yllättäen kiva alkaa siivoamaan. Ja onhan se ihana saada tuollaisen kulkutaudin jälkeen kaikki paikat putipuhtaaksi. Vielä kun kelit ovat olleet mitä ovat, niin aika on kulunut sisällä ihan mukavasti nurkkia siivotessa, loppuja ikkunoita pestessä ja juhlavaatteita silitellessä.
Jospa pian alkaisi taas aurinko paistamaan ja ilmat lämpenemään, niin tarkenisi vielä tuota pihaakin laittaa juhlakuntoon. 

Juhlia siis odotellessa...

Hanna

2 kommenttia:

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!