.

.

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäinen on menossa selkeästi iloisempaan suuntaan pitkäperjantain jälkeen!
 Minulla on vielä yksi yö vuoro ennen 
muutamaa vapaapäivää ja ehdin nauttia vielä pääsiäisestäkin!

Tänään korkattiin Kinder-tuorejuustokakku lankalauantain kunniaksi!


Alkuperäisen ohjeen kakkuun löysin täältä! Gluteenottomaksi
tein taas oman verisioni!


Pupujen, noitien, munien ja pajunkissojen keskellä muistetaan
pääsiäisen todellinen sanoma!

Hyvää pääsiäistä sinulle!

Hanna

2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköinen kakku. Minäkin voin jälleen leipoa, sillä keittiöremontti on nyt valmis.
    Rentouttavaa pääsiäisen jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kakku on kyllä todella herkullinen ja vain pieni pala riittää, sillä melkoisen makea oli tämä kokeilu! Upea keittiö teillä onkin, siellä kyllä kelpaa leipoa yhtä ja toista!!!

      Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!