.

.

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Arjen kohokohtia

Mä oon sen verran sosiaalinen ihminen, että kaipaan ympärille muita
ihmisiä! Jos joutuisin olemaan aina vaan itteni kanssa, voisin tulla vähän pöpiksi, siis pikkusen enempi
mitä nyt ;)!


Vieraat on meille aina tervetulleita, yllätysvieraatkin, kunhan ilmoittavat tulostaan 
ainakin sen punaisen minuutin verran ennen kun pihaan kaartuvat, että
saan kaikki levällään olevat kamppeet
piiloon ja  tiskit koneeseen ;)!
Ettei mun tarvi hävetä kaaosta!!!

Tänään sain vieraita, en tokikaan yllätysvieraita! 
Tätä tapaamista on suunniteltu jo hyvän tovin!

Ystävä tuli tyttärensä kanssa päiväteelle (tosin mä
pidättäydyin siinä kahvissa)!
Miten mukava tähän tiistaipäivään!


Amanda-tytär on kolme päivää vanhempi kun meidän Hilla!
Olipa hauska seurata, miten tytöt jo kovastikin olivat kiinnostuneita
toisistaan. Kovin olivat saman kokosiakin.


Teen ja kahvin kyytipojaksi leipasin suklaa-cup cakea ja mustikka-marenkipiirakkaa!

Huvimaja on muuten saanut tässä viime viikkoina uutta ilmettä.
Kerron siitä kuvien keratässä piakkoin!

Hanna

7 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan näköisiä herkkuja, varsinkin nuo kuppikakut! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat nuo kuppikakut, kupitkin niin herkullisen näköiset,mistä olet löytänyt nuo kaunokaiset? Ihanaa keskikesän juhlaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Nuo kuppikakkuvuoat olen saanut ystäviltä tuliaisina Tuurin kyläkaupasta! Ihanat ne on munkin mielestä!

      Poista
  3. Tosi hyvännäköstä tuo mustikkapiirakka. :P
    Saisko siihen ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Tuo mustikkapiirakka on kyllä ihan älyn hyvää! Ja helppokin vielä! Ohje on alunperin Olga Temosen kirjasta. Hiukkasen olen sitä muokannut. Ohje toimii myös gluteenittomana, jos vaan vaihtaa korppujauhot ja vehnäjauhot gluteenittomiin.

      Mustikka-marenkipiirakka

      100 g voita
      3/4 dl sokeria
      1 keltuainen
      1,5 dl vehnäjauhoja
      1 tl leivinjauhetta
      1/2dl maitoa

      päälle:
      2 valkuaista
      3/4dl sokeria
      2,5 dl mustikoita
      1/2 tl vaniljasokeria

      Sekoita pehmeä voi ja sokeri notkeaksi, lisää keltuainen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (halkaisijaltaan n. 22cm) piirakkavuokaan.
      Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri vhitellen kokoajan vatkaten, kunnes vaahto on kiiltävää. Sekoita vaahdon joukkoon jäiset marjat ja vaniljasokeri.
      Lvitä täyte pohjan päälle ja paista piirakka 175 asteessa 30-35 minuuttia

      Herkullisia hetkiä!

      Poista
    2. Kiitos! Arvasin, että saan tästä gluteenittoman ja maidottoman piirakan. :) Kermaviiliä on niin hankala korvata piirakoissa millään niin tällänen marenkipiirakka on hyvä idea. :)

      Poista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!