.

.

maanantai 20. elokuuta 2012

Paholaisen hillo

Melkeistä paras lisuke mitä maa päällään kantaa ainaskin kanaruualle on Paholaisen hillo!
Ennen sitä sai Rossosta, mutta viimeksi kun siellä käytiin ja tilausta annoin, sanoi tarjoilija, ettei kyseistä herkkua ole enää siellä saatavana. Olis pitänyt ottaa johtoportaaseen yhteyttä, niin pettynyt olin. Nimittäin yksi suurin syy kyseisessä ravintolassa käyntin on ollut juurikin tuo hillo. 

Onneksi netistä löytyi helposti herkullinen ja helppo ohje hillolle!
Viime aikoina sitä on keitelty meillä lähes viikottain..
Tänään viimeksi!!!


Toinen purkeista pääsi uuteen kotiin ja toinen jäi meille herkutteluhetkiä varten.
Tänään se oli kyytipoikana broilerkiusaukselle ja hyvin upposi!


Tässä sulle resepti!

PAHOLAISEN HILLO

2-4 chilipalkoa
1 punainen paprika
1 sipuli
1 dl hillosokeria
n. 200 g tomaattimurskaa
1 rkl etikkaa
1 tl suolaa

Joskus heitän mukaan esim. basilikaa tai ruohosipulia.

Pilko paprikat, sipulit ja chilit. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen
kunnes seos on paksumpaa. Jäähdytä ja surauta sauvasekoittimella!
Ja eiku syömään!!!

Hanna

3 kommenttia:

  1. SUURkiitos ohjeesta :)!

    Tää on myös meijän perheen herkkua.
    Kesän aikana löydettiin paholaisenhilloa paikallisesta Prismasta,mutta viimeksi sielä käydessäni hillohylly oli tyhjä :/.

    Mutta nytpä tietää miten ja mistä aineksista sitä tehdään,joten ei muuta ku kattilat hellalle ja keittelemään :D

    VastaaPoista
  2. Siis tää on niin herkkua... tosin tää ei saa ihan "jalkaa vipattaan" (mut Puskulta sekin onnistu), niin kuin teitin isännän tekemä, mutta mulle juur sopivaa...

    Arvaa vaan kuka ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!