torstai 27. helmikuuta 2014

Ovia auki omaan kotiin...

Kyllä!!!

Se on uutinen, jonka lupasin kertoa!!!

Me ollaan tänään tehty kaupat 
ihanasta, keltaisesta puutalosta, jossa on ruutuikkunat!!!


Vielä pitäisi muutama viikko pystyä odottamaan, ennen kun
päästään muuttamaan!
Ei millään malttaisi!
Muurahaisia on siis housuissa edelleen!

Alan olla jo muuttamisen ammattilainen, mutta tällä kertaa
ei juurikaan pysty etukäteen pakkailemaan, koska 
meille ei mahdu tänne muuttolaatikoita. 
Saadaan onneksi muuttaa rauhassa ja laittaa samantien 
tavarat paikoilleen, kun sen aika tulee!
Muuttomatkakin on  mukavan lyhyt!

Tuskin maltan odottaa!!!

Hanna

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Suunnitelmiin muutos...

Tänään piti olla oikein mukava päivä! Odotimme niin
ystäväperhettä kyläilemään tuolta vähän kauempaa, mutta
kuinkas ollakaan, yksi lapsista oli tullut
sairaaksi ja niinpä reissua piti siirtää.
Nyyh, sanon minä!
Kovin usein suunnitelmat muuttuvat juuri kurjien tautien
takia. Saisivat olla tulematta ja olematta.

Olin suunnitellut ruuaksi täytettyä munakasrullaa.
Sen kyllä tein, mutta hieman oli pöydässä sellainen tunne, että 
jotain tästä puuttuu... siis ne vieraat.

No, jaan nyt teille ohjeen rullasta, joka sai
meillä fifty-fifty vastaanoton!


Munakasrulla

100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl suolaa
6 munaa
pippuria
1 tl leivinjauhetta

200g mozzarellaa
juustoraastetta

Sulata voi ja lisää siihen vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja hetki ja lisää joukkoon pikkihiljaa maito, sekoittaen samalla hyvin, jottei paakkuja tule. Keitä n. 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Ota kattila liedeltä ja anna hetki jäähtyä.
Riko munat erilliseen kulhoon ja lisää pippuri ja suola. Lisää munat taikinan joukkoon voimakkaasti sekoittaen. Lisää lopuksi leivinjauhe. Kaada taikina uunipellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Täyte:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika paprikajauhetta
lihaliemikuutio
pippuria
jauhelihamaustetta
2 tl intiaanisokeria
nippu tuoretta basilikaa

Ruskista jauheliha pannulla sipulien kanssa. Mausta ja lisää lopuksi paprika ja basilika.
Levitä täyte kypsän munakkaan päälle ja lisää täytteen päälle viipaloidut mozzarellat. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Lisää pinnalle juustoraastetta ja laita vielä uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi.

Ohjeen olen alunperin ottanut Olgan kotona-ohjelmasta ja sitä vähän muokannut.

Jälkkäriksi tein porkkanapiirakkaa. 
Nyt olenkin täällä hätää kärsimässä sen piirakan kanssa.
Pakkaseen sen jouduin laittamaan, eihän me millään pystytä hävittämään iso 
piirakkaa omalla porukalla! Pakkasessa se siis odottaa uusia vieraita.


Palasen sitä maistoin kahvin kanssa ja kylläpä se olikin hyvää!
Niin mehevää!
Ruubenin sanoin: täydellistä!!!
Ohjeitahan näihin on netti pullollaan. Tämän ohjeen sain siskolta, joka
puolestaa on saanut sen anopiltaan ;), tosin silloin se ei vielä ollut
gluteeniton.

Porkkanapiirakka (gluteeniton)

4 munaa
4 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoa
1dl kaurahiutaleita
75 g mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
2 dl öljyä tai sulatettua margariinia
6 dl porkkanaraastetta

Pinnalle: 
200 g Philadelphiajuustoa
100 g voita
n. 1 pkt tomusokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rasvan ja porkkanaraasteen
kanssa vaahtoon varovasti. Levitä taikina uunipellille ja paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Vaahdota pehmeä voi, sulatejuusto ja tomusokeri  ja levitä piirakan pinnalle.
Koristele miten tykkäät ;), minä tein sokerimassasta pikkuporkkanoita!


Josko nyt jättäisi muutamaksi päiväksi taikinakulhot 
rauhottumaan ja keskittyis johonkin ihan muuhun!!!
Tänään ainakin ulkona oli niin kaunista, että meidän oli ihan pakko lähteä vähän
kätköille ja muutama löytyikin tästä ihan läheltä!

Hanna


maanantai 24. helmikuuta 2014

Uusi viikko, uudet kakut!!!

Tänään siis jatkui synttärijuhlat. Tosin valitettavasti vierasmäärä
karsiutui vain yhteen vieraaseen. Liekkö
hiihtolomat vaikuttanut??  Kun peruutuksia tuli, jännättiin koko
perhe, että tuleeko yhtään vierasta!
Onneksi tuli!!!
Olispa ollut tosi kurjaa, jos ei ketään olisi tullut.


Kakuksi tein tämän vanhan ja tutun, erittäin hyväksi havaitun
suklaakakun!
Helppo kun mikä ja nopeakin tehdä!
Samalla tein myös toisen viemiseksi illan kyläpaikkaan!
Ohjetta on jo kyselty  useaan otteeseen, joten tässä se taas on!
Ota talteen ja kokeile!!!



SUKLAAKAKKU

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Kostutus:
1 dl sokerilla maustettua vahvaa kahvia

Täyte ja kuorrutus:
1 taloussuklaalevy
200g tuorejuustoa (maustamaton)
4 dl kermaa
3 tl vaniljasokeria

Vatkaa pohjaan varten munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet
ja lisää muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen.
Paista voidellussa ja korppujauhotetussa (huomio gluteeniton) vuuassa 
175 asteessa 30-40 minuuttia.
Jäähdytä pohja hyvin. Jos teet gluteenittoman pohjan, parhaiten saat
sen leikattua osiin, kun pohja on saanut olla yön yli 
jäääkaapissa.

Vaahdota täytettä varten kerma. Sulata suklaa ja anna sen hetken jäähtyä.
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan, kostuta kahvilla ja laita
täytettä n. 2cm molempiin väleihin ja loput mielesi
mukaan kakun päälle joko pursottaen tai ihan vaan levittäen.
Koristele haluamallasi tavalla.
Kakku saisi mieluiten maustua yön yli kylmässä, jotta
se ehtii kostua kunnolla.


Makeaa maanantai-iltaa!!!

Hanna

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tähdet tähdet

Aivan kuin salaa hiipien meille on kotiutunut muutamia
tähtiä...
Tähdet on kauniita!
Onhan kupouksemmekin keskimmäinen nimi
Ester, meidän iltatähti ;)!
(Nimi Ester tarkoittaa tähtiä)
Viime päivinä tähtiä on myös koukulta valmistunut.


Ohje löytyy täältä! 


Tosi nopsia ja helppoja tehdä!


Meillä tähdet päätyi sohvapöydän koristeiksi!
Ja siihenhän ne passaa oikein sievästi!


Eilisen juhlahumun jälkeen tänään vedetään henkeä ja 
leivotaan ja huomenna juhlitaan taas, tällä kertaa 
kaverisynttäreitten merkeissä!
Toivottavasti hiihtolma ei vie kovasti vieraita...

Ja ei kun leipomaan...
Mukavaa sunnuntaita!!!

Hanna


lauantai 22. helmikuuta 2014

11 vuotta!!!

Tänään tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun meidän perhe 
rikastui ihanalla ihmemiehellä!
Syntymän ihme ei ollut mikään itsestäänselvyys ja
aina näin synttäripäivänä sitä oikein havahtuu siihen, kuinka 
kiitollinen tuosta ihanasta pojasta saadaankaan olla!
Upea poika, kaikin puolin!!!


Meillä on perheessä sellainen tapa, että synttärisankari
saa synttäripäivänä aamiaisen vuoteeseen!
Toivomuksia otetaan vastaan ja aamiaisesta puhutaan ja sitä 
odotetaan paljon!
Tässä Danielin tän aamun aamainen, 
toivomusten mukainen ;)!


Iltapäivällä juhlittiinkin sitten päivän sankaria isommalla
porukalla! 
Danielin toiveena oli Angry Birds-kakku!


Kakku oli mun käsialaa ja koristeet on isä ja pojat taiteilleet!
Ihan kaikkia koristeita ei saatu mahtumaan kakun päälle,
niin paljon niitä syntyi!
Pohja oli suklainen ja gluteeniton, täytteenä
mansikka-valkosuklaarahkaa!
Nam, kun oli hyvää!!!


Pikkuruinen kakku oli maidottomalle serkkupojalle tehty.
Yhden munan pohja, välissä vadelmahilloa ja 
vaahtoutuvaa Soya-valmistetta.
Hyvää oli tämäkin!


Mä niin tykkään laittaa juhlia!
On kiva avata kodin ovet läheisille!!!
Puheensorinaa ja naurua, mikäs sen 
mukavempaa!!!


Kaikille vieraille sopi nämä mokkapalat, siis
maidotonta ja gluteenitonta!


Suolaisena tarjottiin Ruissipsejä, joissa oli
Afrikan paprika-tuorejuustoa ja tummia rypäleitä!
Näitä olis saanut olla heti paljon! Kesken loppui, mutta minkäs teet.

Hanna

Ps. Vielä joudutte odottelemaan edellisen postauksen uutisia muutaman päivän!!! ;)

tiistai 18. helmikuuta 2014

Jännää jännää

Ihan kun olisi muurahaisia housuissa.
Sellainen olo on ollut tässä päivänä muutamana.
Niin isoja ja jänniä asioita on nyt tässä
käsillä, ettei oikein tiedä miten päin olisi...
Toivottavasti asiat ratkeaa kaikin puolin tässä ihan pika
puoliin, jotta voin niitä vähän teillekin 
valottaa.
Siihen saakka pidän teitä jännityksessä,
Toisaalta samanlaisessa jännityksessä ollaan myös ruudun täällä
puolella. 
Onneksi on kuitenkin turva Taivaan Isässä, ettei
isojakaan asioita tarvitse yksin pyöritellä!


Virkkausinto ei ole tässä kaiken keskellä kadonnut minnekään.
Päin vastoin!
Kokoajan pukkaa uusia ideoita ja eri blogeissa on mitä
ihanempia juttuja, joita pitäisi kokeilla.
Uusin tuttavuus ja inspiraation lähde on Prinsessajuttu!
Käyhän kurkkaamassa!


Näitä lasinalusia virkatessa koin ahaaelämyksen:
"Mähän osaan ihan oikeesti virkata!!!"


Oon koko ikäni kattonu mummun ja äidin virkkausta (kateellisena)
ja aatellu, että tuo näyttää niin vaikeelta, etten ikinä
voi oppia!


Mutta niin vaan kävi, että oon (ainakin jotain)
oppinut! Ja kun vastaan tulle jotain
ennen näkemätöntä, kaverille (äidille) voi aina
kilauttaa ja apu tulee samantien!


Nämä kuusi kauniin harmaata lasinalustaa lähti tänään
postissa yhdelle ystävälle!
Vanhan roosan väriset odottaa postitusta toiselle ja 
vielä olis kolmelle suunnitelmissa jotain itse
tehtyä tarkoitus lähettää!
Tämä oli tälläinen fb:n "ketju", jossa viisi ensimmäistä
saa jotain kivaa jossain vaiheessa!

Hanna

maanantai 17. helmikuuta 2014

Viikonlopulta

Tässäpä muutama räpsäys viikonlopulta!
Saatiin pitää ihanaa ystäväperhettä kylässä ihan kokonainen
päivä! Se jos mikä on harvinaista!
Ehdittiin kunnolla vaihtaa kuulumisia ja lapset 
sai oikein ajan kanssa leikkiä!

Miehet keskittyi (yllättäen) musiikin saloihin!
Yhdessä tietenkin syötiin masut pullolleen!
Jälkkärinä tarjosin siipan mielestä ylivoimaisesti suurinta
herkkua, eli marianne-mansikkarahkaa!
Ja onhan se hyvää!


Kakkua oli tottakai, kuten iltapäiväkahvilla kuuluukin!
Ohje tähän löytyy täältä, KLIK!


Näistä tytöistä kuullaan ihan varmasti vielä!
Lähes kaikki kuvat tästä vauhtikaksikosta on vähintäänkin 
heilahtaneita! Vain muutama otos onnistui jotenkuten!


Molemmilla on suklaat somasti suupielissä ;)!

Ikäeroa tytöillä on melko tarkkaan kaksi kuukautta.
Nyt oli ihka ensimmäinen kerta, kun tytöillä oli yhteisiä leikkejä!
Niitä oli niin mukava seurata!


Hiihtolomalla me suunnataan vuorostaa sinnepäin!
Nähdään!

Hanna


perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivänä

Kysyin alkuviikosta lapsilta, että mitäs mukavaa keksittäis
ystävänpäivälle.
Kuin yhdestä suusta kuului: lahjoja!!!
(yllätysyllätys)
Niinpä me kirjoitettiin kaikkien nimet lappuihin ja
arvottiin lahjan saajat!
Oli jännää miettiä minkä lahjan ostaisi juuri sille 
tietylle perheenjäsenelle!
Maksimihinnaksi päätettiin 5€/lahja!
Eli ajatus oli tärkeintä ja se muistaminen!
Minä sain näin ihanan "keksi"rasian Ruubenilta!
Olin niin otettu, kun pieni poikani tietää 
niin kovin hyvin, mistä äiti tykkää!
Oli tämän valinnut aivan itse, ilman kenenkään apua <3!


Ihanaa ystävänpäivän iltaa itse kullekin!

Hanna

Kiitollisena jokaisesta ystävästä,
lähellä ja kaukana!

lauantai 8. helmikuuta 2014

Vaahtokarkki-brownie

Tänään oli ihan pakottava tarve leipoa jotain hyvää!
Pakottava tarve olisi ollut tehdä muutakin, tällä hetkellä on niin paljon inspistä
ilmassa, ettei tiedä mihin tässä oikein ryhtyisi.
Virakkailut houkuttaa samoin kun keskeneräinen tilkkutäkki.
Päässä pyörii myös mahdollisen uuden kodin mahdolliset sisustus-
ratkaisut.
No, tänään keskityin kuitenkin 
leipomiseen kaiken muun viikonloppuhässäkän keskellä.


Tähän herkkuun ohje löytyi alunperin täältä!


Hiukkasen sitä muutin niin, että tästä tein gluteenittoman.
Eli tässä se muunneltu versio!

Vaahtokarkki-brownie (pellillinen)

Brownie-pohja:
4 dl sokeria
6 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl vaniljasokeria
1,5 tl soodaa

1 tl sormisuolaa
2,5 dl vettä
200g voita tai leivontamargariinia
4 rkl tummaa kaakaojauhetta

1 dl maito
2 kananmunaa

Kuorrute:
 260g Fazerin   maitosuklaata  
1,5 dl kuohukermaa 
muutama rivi tummaa suklaata
muutama rivi valkoista suklaata 
 pieniä vaahtokarkkeja
suolapähkinöitä
Pohjan valmistus:
Aloita sekoittamalla kuivat aineet keskenään (sokeri, jauhot, vaniljasokeri & sooda). Kiehauta kattilassa keskenään leivontamargariini, kaakaojauhe, vesi ja suola. Yhdistä kuiva-aineseos kaakaoseoksen kanssa. Lisää joukkoon 1 dl maitoa ja sekoita. Kun massa on jäähtynyt, lisää joukkoon kananmunat ja sekoita uudelleen. Kaada massa leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa n. 20 min ajan. Anna pohjan jäähtyä kokonaan ennen kuorrutteen lisäämistä.

Kuorrutteen valmistus:
Pilko maitosuklaalevyt paloiksi kulhoon ja sulata suklaa vesihauteessa. Lämmitä kerma kattilassa. Kerma ei saa kuitenkaan lämmetä kiehumispisteeseen, vaan sen olisi hyvä olla selvästi kättä lämpimämpää. Ota kattila liedeltä ja kaada sekaan sulatettu suklaa. Sekoita seos tasaiseksi vispilää apuna käyttäen. Tarpeen vaatiessa voit siirtää kattilan vielä toviksi lämpimälle liedelle seosta sekoitellen, kunnes se on täysin sileää. Jäähdyttele massaa vielä kattilassa hetken aikaa, kunnes se hieman paksuuntuu. Lopuksi kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä se tasaiseksi.

Ripottele suklaakuorrutteen päälle vaahtokarkit sekä pähkinät. Sulata tumma ja valkoinen suklaa vesihauteessa ja pursota ne täytteiden päälle pursotinpussia apua käyttäen. Anna kuorrutteen jäähtyä ennen annospaloihin leikkaamista.


Tämä oli kyllä niin herkkua, että mulle piisas ihan vaan puolikas 
palanen ;)!
Eli tästä yhdestä pellillisestä riittäisi isommallekin porukalle
suut makiaksi!


Herkullista lauantai-iltaa!!!

Hanna

perjantai 7. helmikuuta 2014

Rankka viikko

Takana on melkoisen rankka viikko, noin niinkun henkisesti.
Saatiin vihdoin myytyä meidän vanha koti ja kaupat
käytiin tekemässä maanantaina.
Siinä oli tunnetta jos jonkinlaista mukana.
Haikeutta siitä, että jouduttiin niin ihana koti jättämään
uusien ihmisten huomaan ja taas toisaalta 
iloa siitä, että talo sai suojiinsa aivan ihastuttavan nuoren perheen:).
Ilahduttavaa oli nähdä myös kuvia talosta uusien 
asukkaiden asettuessa sinne pikkuhiljaa asumaan!


Rankkaa, mutta taas toisaalta mukavanjännittävänkutkuttavaa on
myös etsiä sitä uutta kotia. Välillä on tunnetasolla aivan 
pilvissä. Intoa puhkuen miettii uusia kotikandidaatteja ja 
seuraavassa hetkessä rämmitään (minä rämmin)
hyvin syvällä epätoivon suossa. Melkein siellä pohjassa!!!
Eipä siis ihme, että eilen multa meni aivan kaikki voimat.
Viimeisen puolen vuoden
stressi varmasti purkaantui aivan järkyttävänä
väsymyksenä. Oli pakko luovuttaa ja kaivautua, vastoin mun
normaalia käyttäytymistä, peiton alle keskellä kirkasta päivää.


Lepo ja kunnon yöunet auttoi kummasti ja taas ollaan
elävien kirjoissa.
Tänään on ollut hyvä ottaa ihan rennosti ja keskittyä ihan vaan tähän 
perusolemiseen. Niin ja virkkaamiseen.


Nämä Dominot ja Ballerinat syntyivät tässä päivänä muutamana!
Näihin jää oikeesti koukkuun, pahasti.


Ja mikäs sen ihanampaa, kun nähdä, että niillä ihan oikeesti tykätään
leikkiä. Millon niitä keitetään kattilassa Hillan toimesta ja millon
Daniel ja Ruuben pitävät niitä tykinkuulina ja ampuvat niitä ympäri taloa.

Nyt on koukulla tulossa jäätelötöttöröitä. Katsotaan, millaisia
niistä syntyy.


Muistakaahan tekin huilata viikonloppuna!!!
Mä ainakin aion!!!

Hanna

PS. Ihana saada uusia lukijoita!!! Olette arvokkaita!
Ja poiketkaapa Tulppaaniunen facebook-sivuillakin ;)!

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Maidoton kinkkupiirakka

Viime viikolla Hillan sairastelut sekoitti meidän suunnitelmat.
Meille piti tulla siipan veljen perhe kylään, mutta vierailu siirtyikin 
sitten tällä päivällä, kun Hillakin on jo terveenä.

Siipan veljen perheen kuopus, Hillaa kuukauden nuorempi poika, noudattaa
maidotonta ruokavaliota. Niinpä mä sain vähän haastetta, kun halusin, että
kaikki tarjottavat sopii myös tälle serkkupojalle.
Kaupassa vierähti hetki jos toinenkin, kun hyllyjen välissä
luin tuoteselosteita ja etsin maidottomia tuotteita.

Päädyin tekemään unelmatortun gluteenittomana ja maidottomana
sekä kinkkupiirakan, joka oli maidoton.


Tässäpä ohjetta!

Maidoton kinkkupiirakka

pohja:
100 g Sunnuntain leivontamargariini (laktoositon/maidoton)
1,5 dl vehnäjauhoja (voi tarvittaessa korvata glut. jauhoseoksella)
n. 1tl suolaa
2 rkl kylmää vettä


täyte:
n. 150 g kinkkusuikaleita
2 - 2,5 dl Soya ruoka (ruokakermaa vastaavaa tuote)
3 munaa
pippuri maun mukaan
200g Tofutti-juustoraastetyyppistä Mozzarella valmistetta
1/2 punasipuli
n.6 kirsikkatomaattia

Nypi rasva ja jauhot sekä suola keskenään. Lisää kylmä vesi lopuksi ja 
vaivaa taikina tasaiseksi.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle.

Sekoita kinkku, "kerma", munat, pippuri ja "juustoraaste" keskenään
ja kaada täytteen päälle. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan sekä 
punasipulista lohkoja ja laita piirakan päälle.
Paista piirakka 200 asteessa n. puoli tuntia tai niin kauan, että pinta on
kauniin ruskea.

Täytteen aineksia voi vaihdella maun mukaan. Kinkun voi korvata 
esim vaikka broilerilla tai kasviksilla.


Mulle oli ihan uusia tuttavuuksia nämä maidottomat tuotteet. En edes tiennyt, että juusto-
raastetta vastaavaa tuote on olemassa. Piirakka oli oikein hyvää. Jos ei
olisi tiennyt, että se on maidoton, ei mitään eroa olisi huomannutkaan.
Myöskin itse E tykkäsi piirakasta, mikä oli tietenkin
kaikkein tärkeintä!

Hanna

lauantai 1. helmikuuta 2014

Aurinkoinen kasvislisäke

Jos vielä mietit, mitä laitat huomenna ruuan lisäkkeeksi,
tässä sulle huippuhyvä vinkki!


Pilko sopiviksi suupaloiksi
1 porkkana
1 paprika
1 punasipuli
kirsikkatomaatteja

Laita pannuun öljyä, hyppysellinen suolaa ja kuivattua
basilikaa maun mukaan ja heittele pannulle kasvikset!
Kääntele hetken aikaa, ripottele pinnalle hippunen sokeria.
Laita kasvikset uunivuokaan,
peitä foliolla ja laita vielä hetkeksi (ehkä noin 10min)
uuniin.


Meillä näitä syötiin tänään broilerleikkeiden ja hasselbackan perunoiden
kyytipoikana!
Oli muuten hyvää!!!

Hanna

Vauvasormuksia

Joka lapsen syntymän jälkeen siippa on hankkinut mulle
sormuksen, jonka sitten aikanaan lapset
saavat itselleen ja tekevät niillä sitten
mitä parhaaksi katsovat.
Camilla on jo oman sormuksensa saanut omaan 
käyttöönsä.

Hillahan siis ylitti juuri vuoden  ja neljän kuukauden
rajapyykin. Eli siis melko pitkälle tämän
vauvan sormushankinta venyi. Ehkä siksi, etten minä 
ole suostunut lähteä sormuskaupoille.
Rahakysymyshän tuo todellisuudessa on ollut.


Juuri ennen joulua kuitenkin suostuin lähtemään.
Kultasormukset ei mua oikein enää miellyttänyt. Valkokultaisissa oli
kauniita ja niitä tosi kauniita, mutta niissä oli aivan liian 
suuri hinta. Päädyin siis katselemaan hopeisia.
Löysin sen juuri sopivan ja se laitettiin tilaukseen, koska oikeaa
kokoa ei ollut varastossa.
Reilu kuukausi kului, eikä sormusta vaan kuulunut. Sitten sain
soiton, ettei kyseistä sormusta saa juuri siinä koossa, joka olisi minulle
sopiva. Niinpä jouduin uudelleen valitsemaan.
Ja löysin!
Kaksi!
Enkä voisi juuri enää tyytyväisempi näihin olla! 
Saako siis Hilla aikanaan kaksi sormusta?
Sitä ei tiedä, aika näyttää!!!

Hanna