Ei luulisi siman tekemisen olevan mitään avaruustiedettä.
Varsinkin, jos sen aina tekee samalla Dansukkerin ohjeella, joka
fariinisokeripussin kyljestä löytyy.
Siltikin aina yhtä suurella jännityksellä odotetaan, miten se minäkin vuonna on
onnistunut. Milloin se ei ole käynyt lainkaan ja milloin se on käynyt vähän liiankin kanssa.
Tällä kertaa se kuitenkin onnistui täydellisesti.
Munkkeja en yritäkään alkaa paistelemaan itse. Ostin paistovalmiit kaupan pakastealtaasta ja
ne paistellaan ja sokeroidaan sitten vappuaattona siman ja vähän muidenkin herkkujen kaveriksi.
Toivottavasti poikalapset antavat simapullojen olla rauhassa vappuaattoon saakka!!!
Iloista vapun odotusta!!!
Hanna
Sima on niin hyvää!
VastaaPoista