Ehkä paras talvinen välipala on
pannukakku eli pannari eli ropsu!
Tän ohjeen oon joskus napannut jostain netin syövereistä
ja se on kyllä kokeilemisen arvoinen!
Ihanan ja vähän erilaisen vivahteen
antaa vaniljasokeri!!!
Uunituore pannari mansikkasurvoksen sekä jäätelön kera!!! NAM!
Voiko enää parempaa ollakaan?
Maailman paras pannari
8 dl maitoa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
100 g margariinia sulatettuna tai öljyä
Sekoita maitoon munat ja sokeri sekä keskenään
sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi sula rasva.
Anna taikinan turvota puoli tuntia ja paista sen jälkeen
200-225 asteessa 30 min.
Sama ohje käy myös gluteenittomille, jos lisää yhden munan ja
vaihtaa vehnäjauhojen tilalle 1 dl kaurahiutaleita ja 3 dl
gluteenitonta jauhoseosta (esim. sunnuntain).
Itse pöyräytin gluteenittoman taikinan vielä sauvasekoittimella,
jotta jauhopaakut häviää.
Hanna
Ihanaa, kun uusia lukijoita on ilmaantunut meidän seuraan!
Isosti tervetuloa!!!
Mulla on lähes sama ohje, mut laitan ehdottomasti 50-100g VOITA! ja mukavan maun tuo myös kun pilkooo tuohon taikinan päälle pellillä ollessa ennen uuniin laittoa banaania viipaleina :)
VastaaPoistaBanaania pitää kyllä joku kerta kokeill!!! Kiitti vinkistä!
PoistaTäällä myös sama ohje käytössä, paitsi en kyllä tuota taikinan turvotusta ole muistanut harrastaa. Tätä tehdään kyllä lähes joka viikko välipalaksi :)
VastaaPoistaIhan paras ohje pannarille! Monia oon kokeillu, mut tää on kyllä ihan herkku!
Poistahyvä ohje, mutta minun makuun raaka vielä on 30 minsan jälkeen. Vaikka riippuuhan se uunistahi...
VastaaPoistaToki riippuu uunin tehosta ja tietty siitä millasesta itse tykkää! reippaasti vaan pidempään pitää, jotta tulee itselle sopivan sorttista;)!
PoistaKiitos hyvästä ohjeesta -tein eilen tällä ohjeellasi ja hups, se katosi hetkessä lasten suuhun♥ Todella hyvää!! Pääsee ykköspannariohjeekseni reseptikirjaani♥
VastaaPoistaMahtavaa!!!
Poista